Ugly X-mas Sweater Party

Friday December 20, 17.00-21.00
Münchenbryggeriet
SECURE ACCESS TICKETS
KÖP FUL JULTÖJA
OUT OF OFFICE'S UGLY X-MAS SWEATER PARTY
Fira in julen med dina finaste vänner och kollegor på årets fulaste afterwork. Sedan starten 2015 har detta fenomenet bara vuxit och i fjol med över 2000st deltagare. Det finns många bleka kopior därute men vill du ha originalet så skall du bege dig till Münchenbryggeriet 20 dec kl 17.00.
 
SKAFFA DIN EGNA FULA JULTRÖJA!
Köp din egna fula jultröja i Buttericks webbshop och ange "OOOAW20" för att få 20% rabatt (gäller allt i deras webbshop). Länk till shop här!
 
BOKA JUL(VIP)-BORD
Bord bokas i OOOAW-appen efter era behov och önskemål. Där ser man tydligt pris per person samt totalsumman. Här kan ni även passa på att äta lite julmat för att krydda på julkänslan.
 

SECURE ACCESS-BILJETT
Vill du ha en garanterad plats och slippa vanliga kön till detta spektakel? Skaffa en av våra limiterade Secure Access-biljetter som gäller fram till 18:00. Köpes via länken här!

BLI EN CORPORATE PARTNER
Flytta er julfest med medarbetare/kunder in till oss och ha en egen privat yta med mat, dryck och dekor efter egen budget. För vem har inte tröttnat på det vanliga mossiga julbordet? Det har vi gjort. Läs mer om Corporate Partnerships!

OUT OF OFFICE-APPEN
När du scannar in dig i entrén med OOOAW-Appen får du en stämpel. Efter 5st stämplar för du 1st gratis Secure Access-biljett som ger dig garanterad plats fram till 18.00. Med appen i din hand hittar du även kommande events, sätter ihop ditt egna drinkbord, köper Secure Access-biljetter samt får relevanta jobberbjudanden. Bara bra saker så ett tips är att aktivera pushnotiser.
 
SNABB INFO
Du måste ha OOOAW-appen för att komma in.
Fri entré hela kvällen.
Flera matalternativ finns.
Strikt 23-årsgräns.
100% Kontantfritt.
Vårdad klädsel. (förutom tröjan då)
Garderobsavgift 40kr
Secure Access-biljetter gäller till 18:00.
Öppettider: 17.00-21.00


Vanliga frågor & svar:
http://www.oooaw.com/faq

Användarvillkor: http://oooaw.com/terms