UGLY X-MAS SWEATER PARTY

Friday December 16, 17.00-21.00
Barcode Street Food

OUT OF OFFICE'S UGLY X-MAS SWEATER PARTY
Ring julen inn med dine fineste venner og kolleger på årets styggeste afterwork. Det finnes mange bleke kopier der ute, men vil du ha orginalen må du komme deg til Out of Office. Alt du trenger for å delta er en registrert profil i OOOAW-appen. Appen er gratis, i likhet med arrangementene våre. Last ned appen her!

BOOK JULE(VIP)-BORD
Bord bookes i OOOAW-appen etter deres behov og ønsker. Her ser man tydelig pris pr. person, samt totalsummen. Det blir sågar mulig å få i seg litt skikkelig julemat for å spe på julestemningen. Last ned appen her!

FLYTT DERES EGET JULEARRANGEMENT INN PÅ OOOAW
Begynner du, som oss, å bli lei det tradisjonelle julebordet? Flytt festen med dine kolleger eller kunder inn til oss og få en egen privat seksjon med mat, drikke og dekor etter eget budsjett.

LES MER OM CORPORATE PARTNERSHIPS
https://oooaw.com/corporate-partner 

OOOAW-APPEN
I appen kan du se alle kommende events i alle våre byer, se hvilke av dine venner og kollegaer som skal gå, sette sammen ditt eget drinkbord og i fremtiden få relevante jobbtilbud. Appen har blitt laget til dels for å belønne deg, og kunne gi noe tilbake til våre faste gjester, og fordi Facebook nå har gjort det både dyrt og vanskelig å nå ut til folk med våre nye eventer. For å fortsatt kunne tilby gratis OOOAW til dere, satser vi nå på vår egen app isteden. Håper du liker den! Søk etter OOOAW på Google Play eller App Store. Direkte link: http://www.oooaw.com/download

KJAPP INFO
Du må ha OOOAW-appen for å komme inn.
Fri entré hele kvelden.
Strikt 23-års aldersgrense.
100% kontantfritt.
Åpningstider: 17:00 - 21:00

TERMS & CONDITIONS
http://oooaw.com/terms-and-conditions 

FAQ
http://www.oooaw.com/faq