10 YEARS OF AFTER WORKING

Friday September 29, 17.00-21.00
Münchenbryggeriet
SECURE ACCESS TICKET

OUT OF OFFICE - 10 YEARS OF AFTER WORKING
Out of Office firar 10 år och det gör vi med med musik, mat & umgänge under 4 intensiva timmar fredag 29 september. Så varför inte förena nytta med nöje tillsammans med vänner, kunder & kollegor med oss på Münchenbryggeriet mellan 17.00-21.00. Fri entré på samtliga inomhusevents men du behöver skapa ett konto i appen och scanna in dig själv i entrén. Säkerställ att du har den senaste versionen av appen med godkänd profilbild innan du anländer.

Ett bokat VIP-bord eller en Secure Access-biljett ger förtur i kön fram till 18.00. När du scannar in dig i entrén med OOOAW-Appen får du en digital stämpel som vi kallar "Loyalty Badge". Efter 5st Loyalty Badges får du en gratis Secure Access-biljett som du kan nyttja på valfritt inomhusevent i alla våra städer. Strikt 23-årsgräns och business casual dresscode på samtliga events.

SECURE ACCESS-BILJETT
Våra inomhusevents är alltid gratis. Men vill du ha en garanterad plats samt slippa köa? Köp en av våra 200st Secure Access-biljetter som gäller fram till 18:00, sen går platsen till personer ståendes i vanliga kön. Secure Access-biljetter köpes via biljettlänken ovan.

BOKA VIP-BORD
VIP-Bord bokas enbart via OOOAW-appen efter era behov och önskemål. I appen ser du tydligt pris per person samt totalsumman. Max antal deltagare på ett VIP-bord är 30 personer. Om ni är fler än detta rekommenderar vi ett Corporate Partnerships som du hittar info om nedan.

CORPORATE PARTNERSHIP
Samla medarbetare, kunder och leverantörer i er egna VIP-yta under ett publikt event. Ett perfekt tillfälle att bygga ert employer brand eller satsa på Client Care. Vi erbjuder nyckelfärdiga lösningar som låter er förena nytta med nöje under tidiga timmar och lägga tiden på roligare saker än att planera events. Bestäm bara budget för mat, dryck och dekor så kan ni börja bjuda in till ett event som passar er kalender. All info och kontakt till en representant under Corporate Partnerships på vår hemsida

OUT OF OFFICE-APPEN
När du scannar in dig i entrén med OOOAW-Appen får du en digital stämpel som vi kallar "Loyalty Badge". Efter 5st Loyalty Badges får du 1st gratis Secure Access-biljett som ger dig garanterad plats fram till 18.00 på valfritt event. Denna biljett hittar du under "Tickets" i appen och aktiverar den i VIP-entrén. Med appen i din hand hittar du även kommande events, sätter samman ditt egna vip-bord, köper Secure Access-biljetter samt får relevanta jobberbjudanden som passar just dig. 

SNABB INFO
Fri entré hela kvällen.
Flera matalternativ finns.
Strikt 23-årsgräns.
100% Kontantfritt.
Vårdad klädsel.
Borttappat - Kontakta Restauratören
Terms & Conditions
FAQ

High 5!
/Out of Office