Clarion Malmö Live

Friday October 27, 17.00-21.00
Clarion Malmö Live
SECURE ACCESS

OUT OF OFFICE AFTER WORK XL-EVENT
Vi växlar upp inför Malmö Live med hela 1800st deltagare. Förena nytta med nöje tillsammans med vänner, kunder & kollegor på Out of Office After Work. Fri entré på samtliga inomhusevents men du behöver ett konto i OOOAW-appen. Säkerställ att du har den senaste versionen av Community-appen med en godkänd profilbild innan du anländer. Detta så du dels kan samla poäng för ett framtida gratis Loyalty Pass, bygga upp ditt nätverk av lämpliga affärskontakter, eller matcha med en framtida livskamrat. Så något för alla! Strikt 23-årsgräns och business casual dresscode på samtliga events. Ett bokat VIP-bord, Loyalty Pass eller en Secure Access-biljett via Tickster ger förtur i kön fram till 18.00. > Säkerställ att du har senaste version av appen här!

Om du har vänner & kollegor som har problem att logga in har de med säkerhet den gamla appen. Skicka dem till Appstore/Google Play bums.

NYA FUNKTIONER FR.O.M. 27 OKTOBER
En personlig QR-kod finns nu i din profil samt under varje event som du osat till. QR-koden visar du upp för att scannas in i entrén samt låta andra medlemmar scanna för att connecta med dig.

Shuffla, Sök eller Scanna för att connecta med 170.000st medlemmar i alla våra städer. 

Free Secure Access Ticket (som du tidigare fått efter 5st stämplar) heter numera "Loyalty Pass".

Du kan nu samla lojalitetspoäng lättare genom att dels besöka eventet men även connecta med medlemmar dygnet runt, året runt.

När du nått 1000 lojalitetspoäng får du ett Loyalty Pass som du kan nyttja på valfritt inomhusevent i valfri stad. 

LOJALITETSPOÄNG
- 200 lojalitetspoäng per besökt event.
- 5 poäng för en Pleasure Match.
- 3 poäng för en Business Connection.

SECURE ACCESS-BILJETT (VIA TICKSTER)
Våra inomhusevents är alltid gratis. Men vill du ha en garanterad plats samt slippa köa? Köp en av våra Secure Access-biljetter  som gäller fram till 18:00, sen går platsen till personer ståendes i vanliga kön. Secure Access-biljetter från Tickster köpes via OOOAW-appen.

BOKA VIP-BORD
VIP-Bord bokas enbart via OOOAW-appen efter era behov och önskemål. I appen ser du tydligt pris per person samt totalsumman. Max antal deltagare på ett VIP-bord är 30 personer. Om ni är fler än detta rekommenderar vi ett Corporate Partnerships som du hittar info om nedan.

CORPORATE PARTNERSHIP
Samla medarbetare, kunder och leverantörer i er egna VIP-yta under ett publikt event. Ett perfekt tillfälle att bygga ert employer brand eller satsa på Client Care. Vi erbjuder nyckelfärdiga lösningar som låter er förena nytta med nöje under tidiga timmar och lägga tiden på roligare saker än att planera events. Bestäm bara budget för mat, dryck och dekor så kan ni börja bjuda in till ett event som passar er kalender. All info och kontakt till en representant under Corporate Partnerships.

SNABB INFO
Fri entré hela kvällen.
Matalternativ finns.
Strikt 23-årsgräns.
100% Kontantfritt.
Vårdad klädsel.
Borttappat - Kontakta Restauratören
Terms & Conditions
FAQ

High 5!
/Out of Office