LUNCH DISCO│AW

Friday May 17, 12.00-21.00
RESTAURANG PAVA
ARENA COWORK

I samarbete med Arena Co-working Space arrangeras Lunch Disco aka LUS (lunch utan slut) på Restaurang PAVA på Malmskillnadsgatan 34. Vi adderar till menyn lite högre musik, DJ's och liveband. Ett perfekt tillfälle att kickstarta helgen tillsammans med kunder, kollegor & vänner. Har du redan lunchplaner så kom direkt på afterwork från 13.00 då vi skruvar upp volymen och tempot. Baren är öppen från 12.00 till sent. Öppet hus & fri entré utan föranmälan.

Restaurang PAVA har satt samman en härlig lunchmeny med inspiration från Kalifornien innehållandes fördrink, varmrätt (kött/veg), dessert och Hot Shot för blygsamma 490:-/pp. En drinkmeny som passar en solig fredag erbjuds också.

 

Bokning av bord sker via BOOK VIP TABLE ovan där ni anger antal (Avbokning måste ske senast 24h innan). Baren är såklart öppen från 12.00 för dig som är spontanare, så varför inte börja där, så löser vi ett bord åt ditt sällskap asap.

Är du i behov av arbetsplats och är mellan 1-15 anställda, kika in på Arena Co-working Space. Där finns mötesrum och öppna ytor som passar de flesta typer av företag. 

High 5!